Woven Heart Art Museum

Julehjertemuset boede og havde åbent i Kulturhulen hvert år fra efterårsferien og frem til midt i december i 2014- 2016. I 2020 skiftede det navn til Woven Heart Art Museum. 

 

Woven Heart Art Museum handler om udviklingen af det flettede hjerte fra at være en hobby til at være en dybt anerkendt kunstart, hvor de flettede hjerter skabes i op til 10 stykker papir, samt Lisbet Lærke´s anden unikke opfindelse: Flettede hjerter med forskellige asymetriske for- og bagsider. Den private samling Julehjertemuseet var under op bygning i 3 år, inden den havde fernisering / VIP-åbning i Kulturhulen på Hovedgaden i Tisvildeleje d. 11/10 2014. 

Fra oktober 2020 skiftede samlingen og museet navn til Woven Heart Art Museum

www.wovenheartartmuseum.dk

 

Woven Heart Art Museum får hverken økonomisk kunst- eller kulturstøtte  eller opbakning fra Stat, kommune, EU, politisk side eller fonde. 

Woven heart artist Lisbet Lærke fremstiller nye smukke hjerter til samlingen næsten hvert år, så udstillingerne udvikler sig tilsvarende år for år.

Pr 1. marts 2017 blev den private ejerlejlighed i Tisvildeleje,  som museet boede til låns i solgt. I november 2019 købte vi privat og overtog vi et hus at bo i med vores museum i Nykøbing Falster, da vi ønskede mindre stress i vores hverdag og ønskede at bo i den  samme by, som vi viser denne unikke samling frem i. Det nye kunstnerhjem  er pr 1/11 2022 stadig under renovering for egne private midler.

 

 

Del siden