Presseomtale af aktiviteter i Kulturhulen.

Vi kontakter aldrig selv pressen med nyheder, selvom der er masser af gode spændende historier at fortælle om os, da vi hele tiden har noget nyt igang, men ikke bryder os om at rende journalisterne på dørene. Så de henvender sig selv, når her sker noget, de gerne vil skrive om. Indtil videre er det blevet til til nogle meget fine artikler og et enkelt TV-indslag. 1000 Tak for det.

Ugebladet SØNDAG uge 47/ 2016

Stort 3 siders portræt og interview med verden eneste wven heart artist, billedkunstner, illustartor, forfatter, mm, Lisbet Lærke, i serien "med hjertet forrest."

Noget af den finder du her på dette link:

http://www.soendag.dk/fritid/lisbet-laerke-en-mester-i-klippe-julehjerter 

Avis artikel i Frederiksborg Amts Avis d 11.dec 2015

D 11. dec 2015 var vi i Frederiksborg Amts Avis. Noget af den store fine artikel fra den trykte avis  kan du også læse på dette link på sn.dk, der citerer fra artiklen. Der var mange fotos i artiklen fra julehjertemuseet /Kulturhulen, men Lisbet lærke´s flotte woven Heart Arts har været vist meget frem i medierne, så i anledning af, at hun har opfundet / udviklet 6-7 nye illustrations- "streger" i 2015,  har vi lagt et foto på af én af hendes "Tisvilde-tegninger", der også var med i artiklen, og som fås som postkort i kulturhulen.

http://sn.dk/Gribskov/Julehjertemuseum-aabner-doeren-for-publikum/artikel/537884?rss

 

Interview i Berlingske Medier med link til film optaget i Kulturhulen

Under et interview til Berlingske livsstilstillæg "Juletid" blev der også produceret en lille instruktionsfilm om, hvordan man laver et helt almindeligt flettet hjerte. Det er Lisbet Lærke, der har designet årets flettede julehjerte til Berlingske. Det er også hende, der har har skrevet manuskriptet til og instruerer i den lille video, der handler om, hvordan man laver et helt almindeligt flettet hjerte på begynderniveau:

 

http://www.b.dk/bolig/lav-dit-eget-julehjerte

 

Lokalavisen Gribskov

Link til Lokalavisens Gribsovs omtale af udstillingen "Julehjertemuseet, H. C. Andersen Passion1". Der gøres opmærksom på, at de på fotoet viste hjerter, ikke er lavet af julehjertekunstner Lisbet Lærke, billedet er simpelthen ikke taget her hos os, og journalisten har aldrig besøgt Julehjertemuseet / Kulturhulen eller lavet et interview med den udstillende kunstner. Woven Heart Artist Lisbet Lærke laver langt mere avancerede hjerter i helt op til 9 stykker papir, asymmetriske og med forskellige for- og bagsider, der er internationalt anerkendt som et kunstmedie, Woven Heart Art.

Journalister er altid meget velkommen til at kontakte os på tlf: 45 48 75 84 for et interview /fotoshoot, og så de kan få nogle retvisende fotos. Vi har hvert år nye smukke dekorationer og nye hjerter med spændende historier på kunstmuseet Julehjertemuseet, som åbner hvert år har åbent fra oktober til december.

 

http://gribskovlokalavis.dk/julehjertemuseum-holder-julekunstudstilling/

 

Indslag på TV2 om Lisbet Lærke´s deltagelse på London Art Biennalen 2015

Link til TV - interview med Lisbet Lærke på Julehjertemuseet i anledning af antagelsen af verdens første flettede julehjerte på en biennale, også bliver verdens 1. flettede hjerte lavet i 9 stykker papir lige gjort færdig foran kameraet:

10-11 minutter inde i programmet:

http://www.tv2lorry.dk/sondagsmagasinet/sondagsmagasinet-18

Artikel på Bibelselkabets hjemmeside med interview med Lisbet Lærke

Nærværende Interview med Lisbet Lærke om hendes eget forhold til det flettede julehjerte og hvad det betyder for hende, samt omtale af Julehjertemuseet.

 

http://www.bibelselskabet.dk/nyheder/nyhedsoversigt/arkiv2014/julehjerter_lisbetlaerke

 

Fotoene er taget i kulturhulen d 29/11, og det 6 strimlede flettede julehjerte med forskellig for- og bagside, hun viser frem i artiklen er hendes julehjertekunstværk "Juleevangeliet, Lukas, kap2 vers 1-14", som hører til den udstilling "Jesu Kristi Livsforløb", hvor 1.del færddiggøres i 2016 eller 2017 til udstilling i Julehjertemuseet, efter "H. C. Andersen Passion", som forventes færdiggjort i 2015.  

Ugebladet HJEMMET, 24, nov 2014:

3/4 side af Julehjertemuseet under Juletillægget " Hyggelige Danmark". HJEMMET Nr. 48, 2014.

Hendes Verden, 3. nov 2014:

Interview, 3 sider med Lisbet Lærke i Hendes Verden nr 45, udgivet d. 3. nov 2014.

Interview, 3 sider med Lisbet Lærke i Hendes Verden nr 45, udgivet d. 3. nov 2014.

3 siders interview og fotoshoot i Hendes verden nr 45 (Julenuemmer) 2014 med en af vore kunstnere. Fotolocation: Kulturhulen.

International Association of Paper Makers and Paper Artists okt-dec 2014:

Julehjertemuseets udstilling "Fra 2-6" promoveret igennen IAPMA´s hjemmeside. Lisbet Lærke er kendt langt udover Danmarks grænser under det internationale kunstnernavn, Lisbet Lark. At hun har dette skyldes, at stort set alle udover Norden har svært ved at udtale hendes efternavn. Hun har været medlem af organisationen som papirkunstner, siden 2011, hvor hun blev optaget i verdens førende papirkunstnerorganisation p. gr. a hendes opfindelse af de 4-6 strimlede asymetriske flettede hjerter og ditto med forskellige for - og bagsider i 2009-2010. Hendes hjerter har rejst verden rundt, og hun har en permanent julehjertekunstudstilling på et museum i Izmir, i Tyrkiet, også har hun ét af museets hjerter "Sherlock Holmes Portrait" med på London Art Biennalen 2015.

Herlev Bladet, april 2014:

Helsides artikel i Herlev Bladet, 11. april 2014.

Del siden